aikakeitaan uutuuksia

Satu Eerola, Keskeneräisyys minussa

Tunnetko itsesi ihmisenä usein keskeneräiseksi, vaikka olet pyytänyt Jumalaa muuttavaa voimaa elämääsi? Tietokirjailija, psykologi Satu Eerola käsittelee lämpimästi ja käytännönläheisesti inhimillisen keskeneräisyydentunteen ulottuvuuksia tarjoten lukijalle näkökulmia sisäiseen kasvuun ja eheytymiseen Jumalan huolenpidon alaisuudessa. Teos sopii erityisesti käytettäväksi solu- ja pienryhmätoiminnassa, mutta tarjoaa lukijalle tukea myös arjen keskellä.

 

 

 

 

Marko Selkomaa, Askeleet yliluonnolliseen

Pastori Marko Selkomaa kirjoittaa Jumalan yliluonnollisesta voimasta arjen keskellä. Kirjan painopisteenä ei ole teoreettinen opillinen selitys vaan käytännönläheinen, kokemukseen perustuva kuvaus Pyhän Hengen toiminnasta, voimavaikutuksista ja joistakin Raamatussa ilmenevistä Hengen armolahjoista. Selkomaa jakaa lukijalle pastorintyönsä taivaallisia "ammattisalaisuuksia", joita on saanut Jumalalta. Teos on innoittava johdanto täyteläiseen elämään Pyhässä Hengessä.

 

 

 

 

 

Joyce Meyer, Nainen – elä rohkeasti ja pelkäämättä.

Joyce Meyerin kirjojen voima on sisällön omakohtaisessa kokemisessa tekijän elämässä. "Jumala haluaa naisen elävän turvallisuudessa ja varmuudessa. Naisella on Luojan luoma tarve elää rakastettuna, vapaana peloista, vapaana jatkuvasta 'jos vain' -ajattelusta. Mistä tiedän, että lukemattomat naiset eivät elä tällaista elämää? Tiedän sen siitä, että tämä kaikki puuttui omasta elämästäni. Mistä tiedän, että muutos parempaan on mahdollinen jokaiselle, joka haluaa? Siitä, että se tapahtui omassa elämässäni."

Joyce Meyer kohtaa palvelutehtävässään satojatuhansia ihmisiä. Hän tiedostaa aikamme naisen elämää painostavan epävarmuuden olemassaolon tarkoituksesta, epäonnistumisen tunteet, turvattomuuden niin yksin eläessä kuin perheessäkin, saavuttamattomat unelmat. Muutoksen mahdollisuus on mitä todellisin, mutta edellyttää kahta valmiutta: avoimuutta elävän Kristuksen kohtaamiselle sekä elämän pituista asettautumista Sanan myönteisen opetuksen vastaanottajaksi.

 

 

Pekka Simojoki, Ylistys CD

Kokeneen lauluntekijän kynästä on tullut uusia, tarttuvia lauluja, joissa yhdistyy kiehtovalla tavalla kotimaisuus ja kansainvälisyys. Niissä on vaikutteita Hillsong-lauluista, afrikkalaisesta poljennosta ja gospelista, mutta niissä on jotain syvää suomalaista. Näitä lauluja voi kuunnella tai laulaa mukana, ne ovat tulvillaan iloa, rukousta ja kiitosta. Ne ovat suomalaisia ylistyslauluja.