JNS | youth

Me rakastetaan nuoria! Unelmamme on, että koko Joensuun nuoret ja nuoret aikuiset saisivat tuntea Jeesuksen. Nuortentyössä haluamme tavoittaa tätä kaupunkia ennakkoluulottomasti ja rohkaista aitoon, syvään yhteyteen Jumalan kanssa. Rakastaako Jumala minua? Onko Jumalalla minulle suunnitelma? Kuulunko johonkin?

Seuraa nuorten tiedotusta:
INSTAGRAMISSA @JNSyouth
FACEBOOKISSA @JNSyouth

Varhaisnuoret - W-illat

W-työn tavoitteena on kertoa Jumalasta siten kuten Raamattu opettaa ja nuorille ymmärrettävällä tavalla, ihmisläheisesti ja kohdata toisia nuoria rennossa ilmapiirissä. W-illat pidetään pääsääntöisesti kirkolla joka toinen perjantai unohtamatta musiikkia, pelailua ja muuta mielekästä toimintaa. W-työ on suunnattu 6–9-luokkalaisille. Tule mukaan rohkeasti omana itsenäsi!

W-illat jatkuvat keväällä PE 11.1.2019 klo 18.00.

Nuoret - JNS | illat

15–30-vuotiaille suunnatuissa JNS | illoissa syvennymme evankeliumin ja käytännönläheisen opetuksen äärelle. Tutkimme Raamattua, kohtaamme kahvin äärellä, ja jaamme suuret ja pienet unelmat nuoren seurakuntaperheen kesken. Meillä on vahva näky ihmisen kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta ja tavoitteenamme on saada jokainen halukas nuori omaan pienryhmään (soluun), jossa uskon asioiden tutkiminen ja elämän jakaminen on turvallista ja luontevaa. JNS | illat pidetään pääsääntöisesti lauantaisin.

Nuortenillat jatkuvat keväällä LA 19.1.2019 klo 19.00.