rukouspalvelu ja sielunhoito

Seurakunnassammeon noin viisitoista rukouspalvelijaa. He auttavat rukouksin niitä ihmisiä, joilla on erilaisia tarpeita elämässään. Tämä palvelu tapahtuu pääasiallisesti tilaisuuksissa tiistaisin ja sunnuntaisin sekä evankelioimistapahtumissa.

Rukouspalvelijat eivät ole varsinaisia sielunhoitajia, vaan antavat ns. ensiavun ihmisten etsinnässä Jumalan puoleen.
Raamattu sanoo:Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan.Jaak. 5:16 Rukouspalvelijoiden lisäksi seurakunnassa on rukoustiimi, joille osoitetaan haastavampia rukousaiheita.
Myös sielunhoitoa ja keskusteluapua annamme tarvitseville. Siihen on olemassa pastorit ja erikseen valmennetut henkilöt.

Jätä rukousaihe