Nuoret

Mieletön yhteys

Seurakuntaamme ohjaa näky, näky ihmisistä Joensuu nimisessä kaupungissa. Olemme määritelleet itsellemme tehtävän Jeesuksen antaman lähetyskäskyn pohjalta. Tuossa käskyssä annetaan jokaiselle opetuslapselle selkeä tehtävä saavuttaa saavuttamattomia ja opettaa saavutettuja seurakuntaelämän yhteydessä. Seurakuntamme näky tähtää neljään kokonaisuuteen.

Välitämme ihmisistä kokonaisvaltaisesti. Sen lisäksi, että huolehdimme evankeliumin julistamisesta tässä kaupungissa, haluamme olla huolehtimassa myös muista ihmisen elämään liittyvistä tarpeista. Näihin tarpeisiin kuuluu erityisesti kohtaaminen arkielämän keskellä ja auttaminen käytännön tasolla.

Vaikutamme ihmisten elämässä aktiivisesti, että jokainen kohtaamamme ihminen voisi löytää tiensä Jumalan luo. Tähän sisältyy voimakas evankeliumin julistaminen ja pelastukseen johdattaminen.

Vahvistamme kristittyjen yhteyttä seurakuntaelämän keskellä. Tämä tarkoittaa sitä, että kannustamme jokaista seurakuntamme jäsentä syventämään suhdettaan Kristukseen jatkuvasti seurakuntaelämän tuomien mahdollisuuksien kautta. Näitä ovat mm. yhteiset kokoontumiset, erilaiset raamattukurssit ja solut.

Varustamme jokaista löytämään palvelemisen paikan seurakunnan keskellä. Uskomme, että ainoastaan paikallisen seurakunnan kautta tapahtuva palvelu hyödyttää Kristuksen ruumista, joka on seurakunnan Raamatussa annettu vertauskuva.

Joensuun helluntaiseurakunnan nuorisotyöstä vastaava tiimi on sitoutunut työssään toteuttamaan seurakunnan kokonaisnäkyä edellä mainitulla tavalla. Haluamme, että voit rauhassa tutustua seurakuntaamme, sen ihmisiin ja toimintaan. Seurakunnan yhteys on parasta yhteyttä, se on Jumalan lahja.

Tervetuloa kotiin!