Lapsityö

Lasten parissa tehtävä työ on yksi tärkeimmistä sektoreista seurakuntamme toiminnassa. Olemme vakuuttuneita siitä, että Jeesus haluaa siunata kaikkia lapsia. Antoihan Hän meille siitä esimerkin ottamalla heitä luokseen ja siunaamalla heitä. Mainitsipa vielä, että lasten kaltaisten on taivaan valtakunta. Olemme tunnettuja laadukkaasta ja laajasta tarjonnastamme lapsityössä. Tutustu työhömme eri tapahtumien ja kerhojen kautta.

Lapsityön yhteyshenkilönä toimii
Airi Niemelä, puh. 045 195 5009.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on tarkoitettu n. 3-7 -vuotiaille. Alle kolmevuotiaat tulevat huoltajan kanssa.

Pyhäkoulu tukee kotien ja seurakunnan hengellistä kasvatustehtävää. Tavoitteena on, että lapset tutustuvat Raamatun keskeisiin sisältöihin kertomuksien, pelien, leikkien, keskustelujen ja askartelujen kautta ja rakentavat näin vähitellen omaa suhdettaan Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajana.

Pyhäkoulussa haluamme luoda turvallisen ja välittävän ilmapiirin, jonne jokainen kokee olevansa tervetullut sellaisenaan. Haluamme ohjaajina pitää huolta niin lapsen fyysisestä, psyykkisestä kuin hengellisestä turvallisuudesta.

Pyhäkoulu kokoontuu joka sunnuntai n. Klo 11.30 alkaen päiväkokouksen loppuun asti alakerran pyhäkoulutilassa (pitkän käytävän päässä vasemmalla). Paras on edessä -tilaisuuksien yhteydessä aloitamme n. klo 11.45 koko perheelle suunnatun yhteisen osion jälkeen. Pyhäkoulun alkamisesta ilmoitetaan kokouksen aikana. Vanhemmat vievät ja hakevat lapset pyhäkoulusta.

Lapsikuoro

Lapsikuoro harjoittelee Sanna Kaaren johdolla Helluntaikirkon pääsalissa maanataisin klo 18.15 - 19.00

Kuoro on tarkoitettu kaikille lapsille 4-vuotiaista ylöspäin.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä, riittää kun tulee paikalle. Tervetuloa mukaan!

KÄRRYKERHO

Seurakunta järjestää kerhotoimintaa myös muualla, kuin Helluntaikirkolla. Lapsityössä olemme luoneet kärrykerhot toimintamuodoksi, jolla voimme tavoittaa lapsia alueilla, joilla ei ole vakiintunutta kristillistä lapsityötä. Toiminta-ajatuksena on viedä toiminnallinen kerho lasten luo heidän asuinalueelleen.

Kärrykerhojen yhteyshenkilönä toimii Terttu Hiltunen 050 347 6011

Kerhoja järjestetään Utrassa ja Marjalassa.