Mikä on solu seurakunnassa?

Solu koostuu ihmisistä, joita yhdistää yhteinen usko Jeesukseen tai kiinnostus hengellisiin asioihin. Kussakin solussa on 4-10 jäsentä ja ryhmää johtaa koulutettu,, seurakunnan valtuuttama solunjohtaja. Solut kokoontuvat 1-2 viikon välein.

Miksi solu on tärkeä?

Solussa voi kokea syvempää yhteyttä toisten kanssa ja rakentaa merkityksellisiä ystävyyssuhteita. Solu tarjoaa mahdollisuuden keskustella toisten kanssa mieltä askarruttavista kysymyksistä ja saada ratkaisuja arjen haasteisiin. Luottamuksellisessa ilmapiirissä on turvallista jakaa asioitaan toisten kanssa.

Solussa on mahdollista palvella toisia Jumalan antamilla lahjoilla ja rakentua yhteisestä uskosta. Pienessä ryhmässä voi jakaa omia rukousaiheita ja rukoilla niiden puolesta. Yhdessä opitaan paremmin tuntemaan Jeesusta. Solun tavoitteena on jäsenten kasvu opetuslapseuteen.

Solussa tehtävään koulutettu solunjohtaja on sinua varten, joka huolehtii sinun hengellisestä hyvinvoinnista.

Seurakunnassamme toimii tällä hetkellä noin parikymmentä solua. Solut ovat paria poikkeusta lukuunottamatta jaettu miesten ja naisten soluihin.

Ilmoittaudu mukaan

Solutyön yhteystiedot